Beste Leden van Rabobank Tilburg e.o.,

Stem op IJsclub Tilburg, want de opbrengst van dit prachtig initiatief van Rabobank Tilburg, Dongen, Rijen, Goirle is bestemd voor financiële ondersteuning van het schoolschaatsen.

Het schoolschaatsen (komend seizoen met maar liefst 1758 leerlingen) is de basis-kennismaking van de jeugd met onze prachtige vereniging. De deelname-bereidheid van de scholen met hun leerlingen is gelukkig groot en daarom begeeft u zich met uw stemmen (er zijn er twee mogelijk per vereniging) niet op glad ijs. Uw keuze komt trefzeker aan bij een uitstekend doel: bevordering van de schaatssport, waarbij het schoolschaatsen vaak de eerste en kansrijke kennismaking is met deze echt Nederlandse traditionele sportcategorie.

Bankier je overigens bij de Rabobank Tilburg en omstreken (Tilburg, Dongen, Rijen, Goirle) en ben je nog geen lid van deze bank (hetgeen gratis is): Word dan lid, zodat je kunt stemmen op IJsclub Tilburg

We gaan dit jaar dus voor financiële ondersteuning van het Schoolschaatsen

Het schoolschaatsen dreigt te verdwijnen door gebrek aan sponsors. Met uw stem kunnen wij weer een seizoen ruim 1750 kinderen uit Tilburg en omstreken kansrijk kennis laten maken met de schaatssport.

Op de site https://www.rabobank.nl/lokale-bank/tilburg-en-omstreken/jouw-lidmaatschap staat de mogelijkheid lid te worden.

Als het zo ver is, hopen we weer veel stemmen te krijgen van onze leden, maar ook aan familie, vrienden, kennissen en buren.

De stemperiode loopt van maandag 5 oktober 2020 tot en met zondag 25 oktober 2020.

Vriendelijk dank voor uw steun !