IJsclub Tilburg heeft een nieuwe website!

IJsclub Tilburg heeft een nieuwe website!

Je bent nu op onze nieuwe website. Deze is vanaf eind augustus 2020 in de lucht. De website is gemaakt door Bjarne de Bont en Erik Agterdenbos (techniek), Frans van de Ven (ontwerp, redactie) Jilke Jansen en Alexander Breij (redactie, webmaster) en Jan Aerts (aansturing door bestuur). We hopen het volgende bereikt te hebben:
– een uitnodigend en wervend karakter;
– meer prominente plek voor beeld;
– een betere weergave op mobiel;
– makkelijker onderhoud. De komende maanden krijgen enkele technische dingetjes en de inhoud van enkele pagina’s nog wat aandacht. Het uitnodigend en wervend karakter gaat binnenkort nog veel extra aandacht krijgen. Mooi dat we daarvoor in de basis nu een prima site hebben. Wil je nu al reageren? Graag! Jouw feedback nemen we mee in de eerste evaluatie! Stuur je mail naar [email protected]