de inschrijving voor de zomertrainingen is geopend en de eerste zomertrainingen starten 12 april as. Deze zullen plaatsvinden binnen de mogelijkheden die er momenteel geboden worden vanuit KNSB/NOC-NSF en RIVM. Meld je HIER nu aan om je van een plek te verzekeren. Check ook altijd onze speciale corona pagina.
Jeugd
Voor de jeugd hebben we skeeleren en droogtraining. Omdat er veel vragen waren voor skeelermateriaal hebben we vanuit de jeugdcommissie een speciale pagina gemaakt met benodigde materialen voor het skeeleren.

Wedstrijdjeugd
De wedstrijdjeugd krijgt een herindeling qua groepen ivm het aantal kinderen, die deelnemers krijgen nog separaat bericht vanuit de wedstrijdafdeling maar kunnen ook alvast inschrijven. Dit jaar kijken we voor de wedstrijdjeugd al iets verder richting winter. Meer info vind je hiervan al via deze link.
Ook hebben we dit jaar speciaal voor startende wedstrijdjeugd de mogelijkheid voor een fietstraining (wielrennen). Heb je nog geen fiets? Geen probleem, we hebben afspraken bij TWC Pijnenburg zodat je daar een fiets kunt huren. Vragen hierover kun je stellen via [email protected]

Volwassen recreanten
Binnen de gestelde richtlijnen kunnen we in subgroepen van 4 deelnemers ook het volwassen skeeleren en droogtrainen opstarten. In beide gevallen is het wel noodzakelijk dat er voldoende aanmeldingen zijn om de trainingen doorgang te laten vinden.

Het totale aanbod en startdata staat op deze pagina, en zal de komende weken oa. qua trainers geupdate worden.
Na inschrijving krijg je nog net voor aanvang definitief bericht, ook mbt groepsindeling.

We hopen je weer te kunnen begroeten bij een of meerdere zomertrainingen.

Heb je vragen mail dan:
– Jeugdcommissie