, ,

Nieuwe clubkleding

De nieuwe clubkleding van IJsclub Tilburg kan nu gepast en besteld worden.

In de Hardrijder nummer 5 van half april jl. werd onze nieuwe schaatskleding aangekondigd.
Het design ligt inmiddels vast voor de diverse groeperingen zoals jeugd, recreanten, wedstrijdrijders  en trainers.

Door sponsoring kunnen we er voor zorgen, dat het jack ver onder de kostprijs (namelijk voor € 27,50) kan worden aangeboden. Dit geldt alleen voor bestellingen in 1e ronde en bij gelijktijdige bestelling van een salopette en/of schaatspak. De kleding wordt van het merk Bioracer.

De prijzen van het marathonpak, salopette, wedstrijdpak en jack etc. staan vermeld op de website van Bioracer.

Passen
Voordat je kleding gaat bestellen, is het aan te raden je kledingmaat vast te stellen door te passen. Het is namelijk niet mogelijk de bestelde kleding te ruilen of terug te sturen.

Daarom komen er 6 dagen waarop gepast kan worden in de winkel van Ruud Aerts aan de Curlingstraat 13 te Tilburg.

Ruud is (o.a.) hiervoor open op

• woensdag 8 juni
  • vrijdag 10 juni
  • zaterdag 11 juni

Op woensdag van 10:00-18:00 en van 19:00 tot 21:30 uur, op vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 16:30 uur.

Bestellen
Met deze link van Bioracer kun  je een account aanmaken om de kleding te bestellen en met i-deal af te rekenen.

De portal is open vanaf nu tot en met 30 juni a.s. (1ste ronde). Daarna wordt de portal gesloten voor nieuwe bestellingen. In de portal kun je de kleding zien (helaas nog zonder naamsvermelding van de sponsoren) en bestellen.

Deze bestellingen worden half september uitgeleverd, dus vóór dat het nieuwe schaatsseizoen wordt geopend.
Alles wordt uitgeleverd bij Ruud Aerts en is daar af te halen. Daar wordt tijdig een bericht over gestuurd.

De volgende mogelijkheid om te bestellen is dan de eerste 2 weken van oktober (2de ronde) met levering eind december (dus niet vóór sinterklaas). De daaropvolgende ronde zal later gecommuniceerd worden.

Aanvankelijk zal alleen schaatskleding te bestellen zijn.
Later (voorjaar 2023) komt hier o.a. ook fietskleding bij.

Als er verder nog vragen zijn hierover kan men terecht bij Ruud Aerts of een aantal leden van de kledingcommissie: Jan Aerts, Peer van Boextel, Frans van de Ven, Cees van Beurden

Met vriendelijke groet,

De Kledingcommissie