Hier zie je een overzicht van de komende activiteiten.

12 februari: Voorlichting trainersopleidingen en trainerschap

|

Coaching Barend Princen en Geert AertsAls ijsclub hebben we een tekort aan trainers, Dat geldt voor het jeugdschaatsen, het recreatieschaatsen en het wedstrijdschaatsen. We hebben de laatste jaren veel mensen benaderd om training te geven en ook diverse belangstellingsregistraties gedaan voor trainersopleidingen. Steeds kwamen we mensen tekort om er invulling aan te kunnen geven. Dat willen we een keer doorbreken. Er lopen daarom meerdere initiatieven waaronder een voorlichting op dinsdagavond 12 februari om 20.00 uur.

3 leden van IJCT op podium bij Marathon competitie regio Zuid

|

Op vrijdag 8 maart werd de finale gereden van de marathon competitie regio Zuid.

Dit was de laatste van 13 marathons gereden op de banen in Breda, Eindhoven, Geleen en Tilburg.

Na deze wedstrijd was de prijsuitreiking en stonden er 3 leden van IJCT op het podium.

Uitslag clubkampioenschappen 16 en 23 maart

|

Op zaterdag 16 maart en 23 maart is het weer zover; de clubkampioenschappen. Samen met IJsclub De Vennen wordt het weer een spetterend kampioenschap. Dit jaar hebben we weer twee data: 16 maart voor alle pupillen en 23 maart voor junior t/m volwassenen.

Foto's 16 en 23 maart

16 maart: uitslag, ritten

23 maart: uitslag, ritten

Kopijsluitingsdatum Hardrijder 6

Kopijsluitingsdatum 29-05-2019

Hardrijder verschijnt 14-06-2019

Kopij voor De Hardrijder graag digitaal, in Word-formaat(*.doc) in lettertype Arial 11 en uitgevuld aanleveren. Afbeeldingen als aparte bijlage toevoegen.

Het aanleveradres vind je hier.