Hier zie je een overzicht van de komende activiteiten.

12 februari: Voorlichting trainersopleidingen en trainerschap

|

Coaching Barend Princen en Geert AertsAls ijsclub hebben we een tekort aan trainers, Dat geldt voor het jeugdschaatsen, het recreatieschaatsen en het wedstrijdschaatsen. We hebben de laatste jaren veel mensen benaderd om training te geven en ook diverse belangstellingsregistraties gedaan voor trainersopleidingen. Steeds kwamen we mensen tekort om er invulling aan te kunnen geven. Dat willen we een keer doorbreken. Er lopen daarom meerdere initiatieven waaronder een voorlichting op dinsdagavond 12 februari om 20.00 uur.

Kopijsluitingsdatum Hardrijder 5

Kopijsluitingsdatum 03-04-2019

Hardrijder verschijnt 19-04-2019

De uiterlijke sluitingsdatum is op zaterdag 14 maart en uiteraard nemen we verslagen van het diploma schaatsen en T on Ice in een wat later tijdstip nog graag op in de Hardrijder.

Kopij voor De Hardrijder graag digitaal, in Word-formaat(*.doc) in lettertype Arial 11 en uitgevuld aanleveren. Afbeeldingen als aparte bijlage toevoegen.

Het aanleveradres vind je hier.

Clubkampioenschappen 16 en 23 maart

|

Op zaterdag 16 maart en 23 maart is het weer zover; de clubkampioenschappen. Samen met IJsclub De Vennen wordt het weer een spetterend kampioenschap. Dit jaar hebben we weer twee data: 16 maart voor alle pupillen en 23 maart voor junior t/m volwassenen.