Agenda IJsclub Tilburg

Clubkampioenschappen 2018

Dit jaar hebben we een waardige afsluiting van het seizoen, want op zondag 25 maart worden op de Ireen Wüst ijsbaan de clubkampioenschappen van IJsclub Tilburg gehouden. Samen met IJsclub De Vennen wordt het weer een spetterend kampioenschap. De wedstrijden zijn bedoeld voor alle leden van IJsclub Tilburg, Pupillen, wedstrijdrijders en recreanten, jong en oud, met of zonder ervaring.

Nog nooit aan een echte schaatswedstrijd deelgenomen? Dan is dit de ideale gelegenheid om te laten zien binnen welke tijd je bijvoorbeeld de 500 meter kunt afleggen of om te zien welke vooruitgang je hebt geboekt na een jaar hard trainen, alles natuurlijk in een ongedwongen supergezellige sfeer.

We beginnen op zondag 25 maart om 13.30 uur en willen graag het festijn rond 20.00 uur met je afsluiten in de skihut. Grofweg zijn er twee tijdblokken:

Alle jeugd t/m pupil A (13 jaar): 13.30 uur - 16.00 uur
Junioren en volwassenen: 16.00 uur - 20.00 uur
Natuurlijk is er per categorie een prijsuitreiking (voor de pupillen rond 16.00 uur) met echte bekers en medailles, en natuurlijk de eeuwige roem.

Inschrijven voor de clubkampioenschappen
Omdat het een echt officiële wedstrijd is met tijdmeting, kun je uitsluitend inschrijven via de KNSB site met je eigen relatienummer (wat je per mail ontvangen hebt).
Mocht je relatienummer niet gehad hebben, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gebruik het relatienummer om via de website NU al HIER in te schrijven.

Let op de instructie hoe je jezelf in welke categorie moet inschrijven.

Sluiting van inschrijving is: maandag 19 maart! Te laat is te laat!
Deelname uiteraard volledig gratis.

 

Tijdschema clubkampioenschap 2018

Wedstrijdregels clubkampioenschap 2018