Nieuwsarchief

Actueel

Kies een nieuws rubriek vanuit de onderstaande lijst, en kies vervolgens een artikel om te lezen.

Droommarathon in de nacht van 27 op 28 oktober

Na een succesvolle droommarathon in 2017, willen we ook in 2018 een Droommarathon gaan organiseren. De zomertijd wordt wintertijd in de nacht van 27 op 28 oktober. Dan gaat de klok een uur terug om 3 uur in de nacht. Gedurende die periode van de nacht willen we een marathon gaan rijden, zodat elke deelnemer een droomtijd kan neerzetten.

Lees meer...

De Grote Clubactie

Dit jaar doet IJsclub Tilburg voor het eerst mee met de Grote Clubactie. Met de Grote Clubactie hopen wij een mooi bedrag op te halen voor onze ijsclub.

Lees meer...

Marathon: een terugblik op het afgelopen seizoen

Het zou een uitdagend seizoen worden: de organisatie van het NK Jeugd Marathon is aan Tilburg toegewezen, gecombineerd met de Ruud Aerts Sport Schaatsmarathon. Daarnaast hebben we ons eigen programma, met de marathonwedstrijden voor de dames, senioren en masters als onderdeel van de Regiocompetitie en de baancompetitie voor de jeugd. Na de eerste marathonwedstrijd is de promotie van dit NK gestart bij de doelgroep, namelijk de junioren en pupillen van IJCT. We vinden Henrie van der Linden van Van der Linden Gereedschapslijperij uit Moergestel bereid om de bloemen te sponsoren voor de winnaars bij de jeugdwedstrijden. Henrie, dank je wel hiervoor. En dan is het moment daar: met veel inzet van vrijwilligers is de voorbereiding van het NK omgezet in daden. De dag zelf is verlopen zoals een OC zich dat maar mag wensen. Iedereen die daaraan heeft bijgedragen, enorm bedankt voor jullie inzet.

Lees meer...

En de nieuwe clubkampioenen zijn....

Zondag 25 maart waren de clubkampioenschappen, een fraaie afsluiting van een mooi seizoen.

Na een enerverende dag zijn Maud Lugters en, niet geheel verwacht, Marvin Muijs de nieuwe clubkampioenen.

Lees meer...

Kamp KBT deelnemers geslaagd

Het kamp zit er helaas weer op. De deelnemers aan het kamp hebben erg hard getraind en veel plezier gehad. Het trainingskamp vond plaats van vrijdag 19 januari t/m zondag 21 januari en we verbleven bij Manage Thielen.

Op vrijdag middag begon het kamp op de ijsbaan met een training op de 400m baan.

Lees meer...

Subcategorieën

Hier zie je een overzicht van de komende activiteiten.

Hier zie je een overzicht van alle mededelingen.

In deze artikelen melden wij de bij de webredactie aangeleverde evenementen op natuurijs die relevant zijn voor leden van IJsclub Tilburg.