Actueel

Kies een nieuws rubriek vanuit de onderstaande lijst, en kies vervolgens een artikel om te lezen.

Schaatstoertocht Flevonice Biddinghuizen zaterdag 15 dec

Zaterdag 15 december organiseert FlevOnice in Biddinghuizen weer een schaatstoertocht.
IJs en weder dienende gaat IJCE (IJsclub Eindhoven) zoals altijd weer met een bus naar de polder om hieraan mee te
doen. Lekker schaatsen in de open lucht op een 3 km. lange ijsbaan.

Liefhebbersmarathon 24 november 2018

Het seizoen is nog maar net begonnen, maar op zaterdag 24 november heb je alweer de kans om jezelf te testen en de krachten met elkaar te meten tijdens de inmiddels traditionele liefhebbersmarathon.

Deze zal plaatsvinden van 20:30u t/m 21:30u op de Ireen Wüst-ijsbaan. Deelname staat open voor iedereen zonder wedstrijdlicentie die het leuk vindt om eens een keer een marathonwedstrijd te rijden. De beschikbare tijd om de 30 rondes te voltooien is 40 minuten, dus haalbaar voor alle niveaus!
Mensen die al rijden in de (regio) marathons worden op dit evenement niet toegelaten.

De Grote Clubactie

Dit jaar doet IJsclub Tilburg voor het eerst mee met de Grote Clubactie. Met de Grote Clubactie hopen wij een mooi bedrag op te halen voor onze ijsclub.

Marathon: een terugblik op het afgelopen seizoen

Het zou een uitdagend seizoen worden: de organisatie van het NK Jeugd Marathon is aan Tilburg toegewezen, gecombineerd met de Ruud Aerts Sport Schaatsmarathon. Daarnaast hebben we ons eigen programma, met de marathonwedstrijden voor de dames, senioren en masters als onderdeel van de Regiocompetitie en de baancompetitie voor de jeugd. Na de eerste marathonwedstrijd is de promotie van dit NK gestart bij de doelgroep, namelijk de junioren en pupillen van IJCT. We vinden Henrie van der Linden van Van der Linden Gereedschapslijperij uit Moergestel bereid om de bloemen te sponsoren voor de winnaars bij de jeugdwedstrijden. Henrie, dank je wel hiervoor. En dan is het moment daar: met veel inzet van vrijwilligers is de voorbereiding van het NK omgezet in daden. De dag zelf is verlopen zoals een OC zich dat maar mag wensen. Iedereen die daaraan heeft bijgedragen, enorm bedankt voor jullie inzet.

En de nieuwe clubkampioenen zijn....

Zondag 25 maart waren de clubkampioenschappen, een fraaie afsluiting van een mooi seizoen.

Na een enerverende dag zijn Maud Lugters en, niet geheel verwacht, Marvin Muijs de nieuwe clubkampioenen.

Subcategorieën

Hier zie je een overzicht van de komende activiteiten.

Hier zie je een overzicht van alle mededelingen.

In deze artikelen melden wij de bij de webredactie aangeleverde evenementen op natuurijs die relevant zijn voor leden van IJsclub Tilburg.