Actueel

Kies een nieuws rubriek vanuit de onderstaande lijst, en kies vervolgens een artikel om te lezen.

Coronavirus

Update 12-03-2020

De ijsbaan is vanaf vrijdag 13 maart gesloten. Op zaterdag 10 oktober 2020 gaat de baan weer open.

Schaatsloop 2020

Op zaterdag 21 maart organiseren IJsclub Tilburg en atletiekvereniging Attila voor de zevende keer een winterduatlon in Tilburg. Dit sportevenement in Tilburg combineert schaatsen op de Ireen Wüst ijsbaan met lopen op de gemeentelijke atletiekbaan.

Clubkampioenschappen

Op zaterdag 14 maart worden weer op de Ireen Wüst ijsbaan de clubkampioenschappen van IJsclub Tilburg gehouden. Samen met IJsclub De Vennen wordt om 18.00u het startschot gegeven voor een spetterend kampioenschap. Het kampioenschap voor de jeugd is al geweest op 15 feb. dus starten we hier met de junioren en senioren.

Maud Lugters succesvol op Worldcup junioren in Minsk

Afgelopen weekend 14-15 februari reed Maud Lugters de Worldcup voor junioren in Minsk.

Ze heeft daar op de 1000m een 3e plek behaald, en overall over de worldcups zelfs een 2e plek met een mooie bijbehorende prijs.

Op Zondag reed ze op de 500m een 3e plek en ook 3e overall.

Van harte gefeliciteerd Maud!

 

Munten horeca T-Kwadraat en skihut nog tot 1 februari geldig

Zoals iedereen ondertussen wel heeft gehoord, gaan wij (Corné Zoontjens en Anke de Kort) binnenkort vaarwel zeggen bij Horeca T-Kwadraat. Wanneer precies is nog niet helemaal bekend, maar  dit zal hoogstwaarschijnlijk vanaf 1 februari zijn. We zijn alvast dingen aan het afronden omdat we zelf vanaf 1 januari een nieuwe horeca uitdaging aangaan in Moergestel: RooT Eet - en borrelhuys. Waar we vanaf dan ook veelal aanwezig zullen zijn en niet meer zomaar in T-Kwadraat zullen rond lopen. Uiteraard draait T-Kwadraat nog gewoon door met onze eigen mensen zoals u gewend bent en zal Maarten Voorn de scepter zwaaien samen met de rest van onze collega’s.

De munten van de horeca zijn nog tot 1 februari 2020 in te leveren, vanaf dan zullen ze niet meer geldig zijn!

Subcategorieën

Hier zie je een overzicht van de komende activiteiten.

Hier zie je een overzicht van alle mededelingen.

In deze artikelen melden wij de bij de webredactie aangeleverde evenementen op natuurijs die relevant zijn voor leden van IJsclub Tilburg.