Actueel

Kies een nieuws rubriek vanuit de onderstaande lijst, en kies vervolgens een artikel om te lezen.

Munten horeca T-Kwadraat en skihut nog tot 1 februari geldig

Zoals iedereen ondertussen wel heeft gehoord, gaan wij (Corné Zoontjens en Anke de Kort) binnenkort vaarwel zeggen bij Horeca T-Kwadraat. Wanneer precies is nog niet helemaal bekend, maar  dit zal hoogstwaarschijnlijk vanaf 1 februari zijn. We zijn alvast dingen aan het afronden omdat we zelf vanaf 1 januari een nieuwe horeca uitdaging aangaan in Moergestel: RooT Eet - en borrelhuys. Waar we vanaf dan ook veelal aanwezig zullen zijn en niet meer zomaar in T-Kwadraat zullen rond lopen. Uiteraard draait T-Kwadraat nog gewoon door met onze eigen mensen zoals u gewend bent en zal Maarten Voorn de scepter zwaaien samen met de rest van onze collega’s.

De munten van de horeca zijn nog tot 1 februari 2020 in te leveren, vanaf dan zullen ze niet meer geldig zijn!

Uurchallenge druk bezocht

Afgelopen zaterdag 14 december was de uurchallenge; dit jaar druk bezocht met zo'n 70 deelnemers die naar keuze voor zichzelf keken hoeveel ronden in een half of heel uur afgelegd konden worden. Ondanks dat het geen wedstrijd is, horen er natuurlijk bloemen bij voor diegenen die de meeste ronden hebben afgelegd. De uitslagen zijn hier te vinden voor het half uur en hier voor het heel uur.
Het foto album is inmiddels ook online.

Worldcup Junioren

Maud Lugters nam dit weekend deel aan de Worldcup Junioren in Bjugn (Noorwegen).
Op de 1000m kwam ze als 4e over de streep en bij de 500m als 5e. Met de Teamsprint haalde ze zelfs samen met Femke Kok en Marit Fledderus het goud. Volgend weekend is het vervolg van de junior Worldcup in Enschede.

Maud Lugters naar WCKT

Op 19 en 20 oktober reed Maud de Rabo Holland cup 1 / IJsselcup in Deventer. Ze was hier de snelste junior A op de 500m, tussen alle 'senioren' en ook op de 1000m was ze de snelste A junior.

Hiermee heeft Maud zich uiteindelijk zelfs gekwalificeerd voor het World Cup kwalificatie toernooi op 1-2-3 november in Thialf. Hier zal ze zaterdag 2 november rijden op de 500m.

Tickets zijn nog te koop, maar ook op televisie zal een en ander uitgezonden worden. Maud rijdt in ieders geval op zaterdag om 14:45. De uitzending begint zaterdag om 16:00 op NPO 1.

Informatiebijeenkomst Weissensee

Na een lange zomer wachten kunnen we onze schaatsen weer aantrekken op de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg.

Vanuit IJsclub Tilburg is een initiatief gestart gericht op het samen werken naar en het deelnemen aan de mooie tochten op de Weissensee in Oostenrijk in januari 2020. Je hebt via de behoefte-inventarisatie of anderszins aangegeven interesse te hebben in dit initiatief.

Subcategorieën

Hier zie je een overzicht van de komende activiteiten.

Hier zie je een overzicht van alle mededelingen.

In deze artikelen melden wij de bij de webredactie aangeleverde evenementen op natuurijs die relevant zijn voor leden van IJsclub Tilburg.