Schaats-loop Tilburg 2018

Op zondag 4 maart zal de 6e editie van de Schaats-Loop gaan plaatsvinden!

Het schaats- en loopevenement van Tilburg, georganiseerd door IJsclub Tilburg, Attila en Tilburg Road Runners.

Schaats- en loopevenement op de Ireen Wüst baan en de atletiekbaan Tilburg met onderdelen voor jong en oud, individueel en teams, waarbij er eerst geschaatst en aansluitend gelopen wordt.

Wat houdt de Schaats-Loop in?

Allereerst zal er geschaatst worden op de Ireen Wüst ijsbaan en aansluitend gelopen
worden op de atletiekbaan bij Attila. Beide onderdelen worden direct na elkaar
uitgevoerd, de looptijd is inclusief de wisseltijd (uitdoen van de schaatsen en
aantrekken van de loopschoenen) en het lopen van de ijsbaan naar de
atletiekbaan. De tijden worden geregistreerd door middel van een Pro-chip (MyLaps).

Wie kunnen er mee doen?

De Schaats-Loop is voor jong en oud, voor wedstrijdatleten en recreanten zijn er aparte onderdelen. De
minimumleeftijd is 7 jaar. Ook voor teams (duo’s) zijn er onderdelen. Ook dit jaar is
er een Schaats-Loop voor kinderen en ouders waarbij het kind (t/m 11 jaar) schaatst
en de ouder loopt.

Informatie & inschrijven

Alle informatie over de Schaats-Loop is te vinden op www.schaatsloop.nl.