En de nieuwe clubkampioenen zijn....

Zondag 25 maart waren de clubkampioenschappen, een fraaie afsluiting van een mooi seizoen.

Na een enerverende dag zijn Maud Lugters en, niet geheel verwacht, Marvin Muijs de nieuwe clubkampioenen.

Om 13:30 werd gestart met de pupillen, voor sommigen hun eerste wedstrijd. Velen van hen hadden met diploma schaatsen een dag eerder al een 100m gereden. 

En als je dan dacht dat die eerst gereden tijd niet verbeterd kon worden? Het regende werkelijk PR's, niet alleen bij de allerkleinsten maar ook bij de wedstrijdpupillen.

Was het ijs gewoon goed? Of was de omgevingstemperatuur beter? Wij weten het niet, maar de prestaties logen er niet om.

Rond 16.00 hadden alle pupillen de ritten achter de rug en werd de wedstrijd afgesloten met een mooie prijsuitreiking, voor een record aantal kinderen.

 

Om 16:30 was het vervolgens de beurt aan de junioren en volwassenen.

Ook daar heel veel PR's ook onder de rijders die met enige regelmaat aan een wedstrijd deelnemen. Daarnaast had het geheel een internationaal tintje met Sylvie Loyd, die ook nog even een podium plek pakte.

Net na 20.00 was er dan het verlossende woord voor de overall kampioenen Maud en Marvin, zij namen de wisselbeker in ontvangst.

We kijken terug op een prachtige dag met veel sportieve prestaties, blije gezichten, en nieuwe mogelijkheden voor volgend seizoen.

Het fotoverslag zal deze week compleet gemaakt worden op de website https://www.ijsclubtilburg.nl/fotoalbum/album/CLBKMP2018/