De Grote Clubactie

Dit jaar doet IJsclub Tilburg voor het eerst mee met de Grote Clubactie. Met de Grote Clubactie hopen wij een mooi bedrag op te halen voor onze ijsclub.

Wat is de Grote Clubactie:

Al meer dan 45 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Volgens ons zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren wij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten kunnen werven.

Extra Inkomsten
Iedere club kan extra geld namelijk goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de Grote Clubactie hun doelen gerealiseerd.

Wat zijn de kosten:

De loten worden verkocht voor €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar IJsclub Tilburg. De overige 20% is beschikbaar voor prijzengeld en het voeren van de actie. Hoe meer loten er verkocht worden, hoe meer geld er naar IJsclub Tilburg gaat. Daarnaast maakt u kans op prachtige prijzen. De hoofdprijs is dit jaar € 100.000,- en de 2de prijs een Volkswagen Up!

Het geld wat wordt opgehaald met de Grote Clubactie wordt gebruikt voor: Stimulering van het jeugdschaatsen en het werven van nieuwe leden.

Helpt u ons het doel van dit jaar te bereiken?

Koop daarom loten van IJsclub Tilburg!

Koop nu uw loten via onze pagina: Clubactie/IJsclubTilburg1