Schaatstrainer cursus SL2 in Tilburg

Heb je ook ambitie om trainer te worden?

Op dinsdag 28 mei as start er een KNSB SL2 trainers cursus in Tilburg. We hebben nu al 10 deelnemers. Ben er snel bij. Dan kan je nog voor deze cursus inschrijven. Voor leden van IJsclub Tilburg is deze cursus gratis (mits je daarna natuurlijk training gaat geven). Meer inhoudelijke informatie over deze cursus kun je hier vinden.

De cursus bestaat uit 13 bijeenkomsten (maandag of dinsdagavonden). De afronding vindt eind november 2019 al plaats. Daarna ben je gediplomeerd trainer.

Inschrijven voor de trainerscursus kan via deze link.

Voor de vakantie (mei / juni) zal het in T-Kwadraat zijn, en de praktijk op het ijs in het IJssportcentrum.

In september gaan we dan verder op maandagen, waar we eerst op de Pijnenburgbaan terecht kunnen, en in oktober in T-Kwadraat.

Bijgaand tref je alvast het voorlopige schema aan; mei en juni zijn 100% definitief, er kunnen na de zomer nog kleine wijzigingen optreden, met name rond beschikbaar ijs.

Voorlopig programma: