Op weg naar de Weissensee 2020

Bomen in het blad, bloemen in bloei en temperaturen die de 20 graden aantikken. Het is lente. Toch denken wij al aan de Weissensee toertocht 2020. Schaatsen op de Weissensee is overweldigend. Op natuurijs een topprestatie leveren in een decor van Oostenrijkse bergen. Hoe mooi is dat?
Ons idee is om komend schaatsseizoen vanuit de IJsclub de tocht naar de Weissensee te begeleiden. Gedurende het seizoen met speciale trainingen en infoavonden over voeding, training, kleding en een trainingsschema waarmee je je topprestatie (100 of 200 km schaatsen) kunt halen. Bovendien leren we zo elkaar kennen en gaan we richting de Weissensee als één grote schaatsfamilie.
Eenmaal op de Weissensee willen we herkenbaar zijn als leden van IJsclub Tilburg. We oefenen daar een laatste keer samen en helpen je bij vragen op en rond het ijs. Daarna is het aan jullie om een een topprestatie te leveren en vooral… Te genieten!

Op korte termijn gaan de we d.m.v. een vragenlijst de behoefte onder de leden van de IJsclub Tilburg inventariseren. Je ontvangt hierover een email. Wij zijn benieuwd naar jullie ideeën en interesse hierin. Bij voldoende belangstelling gaan wij aan de slag en zorgen voor een passend programma richting Weissensee 2020.
info Weissensee: www.weissensee.nl (toertochten week 4 en 5 van 2020)