Clubkampioenschappen

Op zaterdag 14 maart worden weer op de Ireen Wüst ijsbaan de clubkampioenschappen van IJsclub Tilburg gehouden. Samen met IJsclub De Vennen wordt om 18.00u het startschot gegeven voor een spetterend kampioenschap. Het kampioenschap voor de jeugd is al geweest op 15 feb. dus starten we hier met de junioren en senioren.

Let op! Een half uur voordat je wedstrijd begint moet je aanwezig zijn. Zorg dat je op tijd aan de start verschijnt. Kijk van te voren goed op de startlijst en noteer je ritnummer, deze verschijnt ook op het scorebord. Gemiste wedstrijden kunnen niet ingehaald worden. Om een en ander al duidelijk te maken hebben we hier het programma en de wedstrijdregeltjes beschikbaar.

De startlijsten worden die avond op verschillende locaties opgehangen, zodat je weet wanneer je aan de beurt bent.

De prijsuitreiking is rond 22.30 uur in de skihut.

Inschrijven kan met je relatienummer welke in een separate email verstuurd wordt.

De inschrijving staat open vanaf 28 februari 18u.

Het is altijd een heel gezellige avond, ook voor de supporters.

Neem dus gerust je familie en vrienden mee!

Hieronder vind je het voorlopige tijdschema voor de clubkampioenschappen. Let op! De tijden in dit schema zijn richttijden.