Mededelingen

Zomertraining 2020

Inmiddels is het zo ver, de zomertraining kan gaan plaatsvinden. Om voor elk lid in ieder geval 1 training aan te bieden, hebben we wat concessies moeten doen aan locaties en tijdstip, vooral ook om de benodigde afstanden tot elkaar en trainer te kunnen garanderen.

In alle gevallen houden de trainers en vragen we ook alle deelnemers zich te houden aan de richtlijnen van KNSB en NOCNSF. De algemene informatie vanuit de KNSB is hier te vinden.

Voor de zaterdag jeugd (onder leiding van afdeling jeugd) is besloten nog geen skeelertraining aan te bieden.


Bekijk het schema. Meld je zo snel mogelijk aan om komende week al mee te kunnen doen. Na aanmelding krijg je net voor de training nog aanvullende informatie over oa de te hanteren protocollen.

12 februari: Voorlichting trainersopleidingen en trainerschap

Schaatscoaches Barend Princen en Geert AertsAls ijsclub hebben we een tekort aan trainers, Dat geldt voor het jeugdschaatsen, het recreatieschaatsen en het wedstrijdschaatsen. We hebben de laatste jaren veel mensen benaderd om training te geven en ook diverse belangstellingsregistraties gedaan voor trainersopleidingen. Steeds kwamen we mensen tekort om er invulling aan te kunnen geven. Dat willen we een keer doorbreken. Er lopen daarom meerdere initiatieven waaronder een voorlichting door Barend Princen en Jeroen Happel op dinsdagavond 12 februari om 20.00 uur. 

Uitslag Henk Vaartjes uurchallenge

De Henk Vaartjes uurchallenge zit er weer op. Met Ruim 60 deelnemers was het weer een succes. De snelste heeft in het uur 93 rondjes neergezet. Iedereen voor zichzelf heeft een super prestatie neergezet, jong en oud. In link de uitslag voor de half uur en uur rijders. Dank aan Bep Vaartjes voor het officiële startsein en ook dank aan Pieter van der Steen voor de technische ondersteuning. In de loop van de week komen de foto's op de website.

Proeflidmaatschap voor nieuwe leden

ProeflesTwijfel je nog of norenschaatsen echt iets voor jou is? Neem dan nu een proeflidmaatschap.

IJsclub Tilburg stelt nieuwe leden in de gelegenheid om éénmalig een proeflidmaatschap te nemen. Dit loopt van aanvang seizoen/aanmeldingsdatum tot en met 31 december 2017 tegen 50% van de kosten van het jaarlidmaatschap (contributie en verenigingspas). Op deze manier heb je een langere periode om er achter te komen of het norenschaatsen echt iets voor jou is.

Aanmelden voor proeflidmaatschap