Uitslag Henk Vaartjes uurchallenge

De Henk Vaartjes uurchallenge zit er weer op. Met Ruim 60 deelnemers was het weer een succes. De snelste heeft in het uur 93 rondjes neergezet. Iedereen voor zichzelf heeft een super prestatie neergezet, jong en oud. In link de uitslag voor de half uur en uur rijders. Dank aan Bep Vaartjes voor het officiële startsein en ook dank aan Pieter van der Steen voor de technische ondersteuning. In de loop van de week komen de foto's op de website.

Inventarisatie belangstelling trainersopleiding

TrainersopleidingHeb je interesse om trainer te worden? Of ben je al trainer en wil je een trainersopleiding volgen? Wellicht kan dat binnenkort. Bij voldoende belangstelling proberen we een opleiding naar het zuiden te halen. Dat kan gaan om niveau 2 of niveau 3......

Proeflidmaatschap voor nieuwe leden

ProeflesTwijfel je nog of norenschaatsen echt iets voor jou is? Neem dan nu een proeflidmaatschap.

IJsclub Tilburg stelt nieuwe leden in de gelegenheid om éénmalig een proeflidmaatschap te nemen. Dit loopt van aanvang seizoen/aanmeldingsdatum tot en met 31 december 2017 tegen 50% van de kosten van het jaarlidmaatschap (contributie en verenigingspas). Op deze manier heb je een langere periode om er achter te komen of het norenschaatsen echt iets voor jou is.

Aanmelden voor proeflidmaatschap