Uitslag clubkampioenschappen 16 en 23 maart

Op zaterdag 16 maart en 23 maart is het weer zover; de clubkampioenschappen. Samen met IJsclub De Vennen wordt het weer een spetterend kampioenschap. Dit jaar hebben we weer twee data: 16 maart voor alle pupillen en 23 maart voor junior t/m volwassenen.

Foto's 16 en 23 maart

16 maart: uitslag, ritten

23 maart: uitslag, ritten

3 leden van IJCT op podium bij Marathon competitie regio Zuid

Op vrijdag 8 maart werd de finale gereden van de marathon competitie regio Zuid.

Dit was de laatste van 13 marathons gereden op de banen in Breda, Eindhoven, Geleen en Tilburg.

Na deze wedstrijd was de prijsuitreiking en stonden er 3 leden van IJCT op het podium.

Maud Lugters tweede op World Cup junioren in Helsinki

Op 26 januari en 27 januari vond de worldcup voor junioren plaats in Helsinki. Maud Lugters heeft hier op de 1000m een zilveren medaille behaald en met de teamsprint is teamNL waaronder Maud eerste geworden. Op de 500m is Maud vijfde geworden.

Henk Vaartjes Uurchallange op 19 januari

hh-07-01-2018-10

Henk Vaartjes Uurchallange
Op zaterdagavond 19 januari zal de Henk Vaartjes Uurchallenge plaatsvinden.
Samen met anderen kun je de uitdaging aangaan om te zien hoeveel ronden jij in een heel uur of in een half uur kunt schaatsen.

Maud Lugters 2e bij NK junioren

In Enschede was op 15 december de eerste dag NK junioren. IJsclub Tilburg lid Maud Lugters had zich geplaatst om hier te rijden. Tussen alle andere sterke rijdsters wist ze de 4e plek op de 500m te halen en een podiumplaats op de 1000m. Een welverdiende 2e plek met een nieuw persoonlijk record voor Maud.