Maud Lugters plaatst zich voor NK afstanden senioren

Afgelopen weekend werd de Holland cup 2 in Alkmaar verreden. IJsclub lid Maud Lugters reed de 500 en 1000m.

Maud heeft zich geplaatst voor de NK afstanden senioren op de 500 meter en waarschijnlijk ook op de 1000 meter, heel knap als A1 junior!
Het wordt hiermee dus ook haar TV debuut tijdens de NK afstanden op 28-29 en 30 december.

Informatie over dit toernooi vind je op schaatsen.nl

IJsclub Tilburg krijgt Rabocheque voor jeugd

Enige tijd terug hebben we ons opgegeven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Hier kunnen alle verenigingen en Stichtingen in de regio Tilburg zich voor opgeven. De leden van de Rabobank kunnen vervolgens 5 stemmen uitbrengen op 3 verenigingen naar wens.

Vervolgens wordt er een bedrag per vereniging verdeeld naar Rato van het aantal stemmen.

IJsclub Tilburg 8e club van Nederland

Team NK ClubsIJsclub Tilburg is 8e geworden op het NK voor clubs. Dit gebeurde tijedens het eerste NK voor clubs op 6 oktober in Thialf.  Het NK voor clubs is een initiatief van Lotto-Jumbo assistent coach Sicco Janmaat. Doel van deze wedstrijd is om clubs tegen elkaar te laten rijden en zo de aanstormende jeugd op een ongedwongen manier kennis te laten maken met de Nederlandse top.

Gratis proefles voor volwassenen en kinderen

Vraag een gratis proefles aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jeugd kan zich opgeven voor een proefles via het aanmeldingsformulier.
Je ontvangt daarna een bericht wanneer je kunt deelnemen.

Lotte Groenen wint Regiocompetitie Marathon

Het was weer een marathon avondje, een programma met jeugd dat strijd voor de laatste mogelijkheid om zich te kwalificeren voor het NK Jeugd Marathon, te verrijden op 17 februari 2018 in Tilburg. or de pupillen A en B en junioren C de kwalificatie voor het NK Jeugd Marathon in Tilburg op 17 feb 2018 van belang was.

De start was voor de pupillen B t/m gelijktijdig met de jongens en de meisjes. Direct na de start werd er al flink gas gegeven, oa door Geophrey en Maud. In deze wedstrijd werd Geophrey mooi 2e. Direct na de kleinste jeugd was het de beurt aan de meisjes en jongens pupillen A. Meteen na de start werd er door de 5 dames hard gereden, waar de 3 jongens netjes aanhaakten. En ja, er kan er maar 1 de winnaar zijn: Lotte Groenen. Van harte gefeliciteerd. Vervolgens de beurt aan de 12 ronden tellende meisjes junioren C competitie waar Sterre een nette 3e plek pakte. Bij de jongens, een mooie strijd door Kurt, Thomas, Pepijn en Sem, waar Kurt uiteindelijk 5e werd.

Het is nu aan de GTC Marathon om de afvaardiging voor het NK Marathon vast te stellen. Voor de pupillen A en B betreft dit een nationale wedstrijd. Voor de C, B en A-jeugd is sprake van een heus NK.