NK Clubs 5 oktober

Op 5 oktober deed IJsclub Tilburg mee met het NK clubs, een team race onderling tussen de beste 14 clubs van Nederland. Elke club moest een team samenstellen van 14 deelnemers, 7 dames en 7 heren.
Samen met onze eigen Ireen Wüst en Maud Lugters, aangevuld met 12 andere IJCT toppers, zowel volwassenen als jeugd, reden we ons keurig naar een uiteindelijk 8e plaats.
Het was een mooi team, en Ireen had na de wedstrijd ook nog alle tijd voor alle deelnemers.

Uitslag clubkampioenschappen 16 en 23 maart

Op zaterdag 16 maart en 23 maart is het weer zover; de clubkampioenschappen. Samen met IJsclub De Vennen wordt het weer een spetterend kampioenschap. Dit jaar hebben we weer twee data: 16 maart voor alle pupillen en 23 maart voor junior t/m volwassenen.

Foto's 16 en 23 maart

16 maart: uitslag, ritten

23 maart: uitslag, ritten

3 leden van IJCT op podium bij Marathon competitie regio Zuid

Op vrijdag 8 maart werd de finale gereden van de marathon competitie regio Zuid.

Dit was de laatste van 13 marathons gereden op de banen in Breda, Eindhoven, Geleen en Tilburg.

Na deze wedstrijd was de prijsuitreiking en stonden er 3 leden van IJCT op het podium.

Maud Lugters tweede op World Cup junioren in Helsinki

Op 26 januari en 27 januari vond de worldcup voor junioren plaats in Helsinki. Maud Lugters heeft hier op de 1000m een zilveren medaille behaald en met de teamsprint is teamNL waaronder Maud eerste geworden. Op de 500m is Maud vijfde geworden.

Henk Vaartjes Uurchallange op 19 januari

hh-07-01-2018-10

Henk Vaartjes Uurchallange
Op zaterdagavond 19 januari zal de Henk Vaartjes Uurchallenge plaatsvinden.
Samen met anderen kun je de uitdaging aangaan om te zien hoeveel ronden jij in een heel uur of in een half uur kunt schaatsen.