Familie en vriendenavond

Schaatsen is natuurlijk al heel leuk, maar nog leuker als je gratis je familie of vrienden ook eens een keer wilt laten kennis maken. Dan is dat nu een unieke kans, zaterdag 26 oktober organiseren wij in samenwerking met Jumbo Foodmarkt een schaats/ontmoetingsavond voor leden van IJsclub Tilburg, familie en vrienden. Elk IJsclub lid mag dan familie of vrienden meenemen om te komen schaatsen. Voor deze avond is de entree gratis.
Noren kan je huren tegen gereduceerd tarief contant afrekenen (ongeveer € 3,50).
De skihut is geopend.

Vanaf 19u ben je welkom en om 21u sluiten we de avond af.

Marathon: de kop is er af

Zaterdag 19 oktober was het zover: de eerste marathon op onze Ireen Wüst IJsbaan voor het nieuwe seizoen is een feit. En net als vorig jaar in nauwe samenwerking met de beide jeugdcommissies van UCT en De Vennen. Overigens werd ook in Amsterdam het KPN marathon seizoen afgetrapt, waarbij Arianna Pruischer bij de beloften de race op haar naam schreef. Arianna rijdt onder de vlag van de Marathonploeg onder leiding van Ruud Aerts.

NK Clubs 5 oktober

Op 5 oktober deed IJsclub Tilburg mee met het NK clubs, een team race onderling tussen de beste 14 clubs van Nederland. Elke club moest een team samenstellen van 14 deelnemers, 7 dames en 7 heren.
Samen met onze eigen Ireen Wüst en Maud Lugters, aangevuld met 12 andere IJCT toppers, zowel volwassenen als jeugd, reden we ons keurig naar een uiteindelijk 8e plaats.
Het was een mooi team, en Ireen had na de wedstrijd ook nog alle tijd voor alle deelnemers.

Uitslag clubkampioenschappen 16 en 23 maart

Op zaterdag 16 maart en 23 maart is het weer zover; de clubkampioenschappen. Samen met IJsclub De Vennen wordt het weer een spetterend kampioenschap. Dit jaar hebben we weer twee data: 16 maart voor alle pupillen en 23 maart voor junior t/m volwassenen.

Foto's 16 en 23 maart

16 maart: uitslag, ritten

23 maart: uitslag, ritten

3 leden van IJCT op podium bij Marathon competitie regio Zuid

Op vrijdag 8 maart werd de finale gereden van de marathon competitie regio Zuid.

Dit was de laatste van 13 marathons gereden op de banen in Breda, Eindhoven, Geleen en Tilburg.

Na deze wedstrijd was de prijsuitreiking en stonden er 3 leden van IJCT op het podium.