Marathon: de kop is er af

Zaterdag 19 oktober was het zover: de eerste marathon op onze Ireen Wüst IJsbaan voor het nieuwe seizoen is een feit. En net als vorig jaar in nauwe samenwerking met de beide jeugdcommissies van UCT en De Vennen. Overigens werd ook in Amsterdam het KPN marathon seizoen afgetrapt, waarbij Arianna Pruischer bij de beloften de race op haar naam schreef. Arianna rijdt onder de vlag van de Marathonploeg onder leiding van Ruud Aerts.

Terug naar de jeugd marathon, waar de samenwerking borg staat voor veel enthousiaste kinderen, en voor nog veel meer enthousiaste ouders, opa’s en oma’s. Er deden maar liefst 53 kinderen mee, verdeeld over de klassen pupillen F tot en met A, met als laatste de junioren C.

De volledige uitslag is te vinden via de volgende link: https://www.knsbzuid.nl/~bc-tilburg/uitslagen_2019-2020/264c7b1e-afe7-42b9-bef8-082ce8693752_uitslag.pdf

Het fotoalbum vind je hier

Net als vorig jaar is ook dit jaar Van der Linden Gereedschapslijperij uit Moergestel bereid om voor bloemboeketjes te zorgen. Want zeg nou eerlijk, wat is er mooier dan een kind dat van de scheidsrechter een boeketje ontvangt, en al schaatsend zijn of haar ouders opzoekt? Ja, dan weten we weer waar we het voor doen.

De volgende wedstrijd is op zaterdag 2 november. Deze wedstrijd is voor onze baan tevens de wedstrijd die meetelt voor plaatsing voor het NK Jeugdmarathon, begin februari in Hoorn.