Over IJsclub Tilburg

ireen wust 3km oscar

IJsclub Tilburg is een grote en bloeiende schaatsvereniging voor norenschaatsers in Tilburg en wijde omgeving. De vereniging heeft een lange historie. Het ledental schommelt rond de 700. IJsclub Tilburg wil een breedtesport- en wedstrijdvereniging zijn voor sport, bewegen en ontspanning met een trainingsaanbod dat past bij deze ambitie.

IJsclub Tilburg, plezier en uitdaging in alle schaatsdisciplines !

Lidmaatschap van IJsclub Tilburg

IJsclub Tilburg maakt onderscheid tussen actieve, schaatsende leden en niet-schaatsende leden. Niet-schaatsende leden worden betrokken bij alle overige activiteiten en blijven geïnformeerd via ons clubblad De Hardrijder. Ook kunnen zij inschrijven voor zomertrainingen.

1. Alle leden van IJsclub Tilburg betalen contributie voor hun lidmaatschap.
  2. Daarnaast betaal je trainings- of lesgeld voor je deelname aan schaatsles, schaatstraining of andere activiteiten.
  3. Voor de toegang tot de Ireen Wüst IJsbaan koop je een verenigingspas (door de gemeente verplicht gesteld).
  4. Wedstrijdschaatsers betalen ook nog voor hun licentie of gewestelijk abonnement

Door het invullen van het aanmeldformulier bereken je vanzelf je kosten. Kijk voor een actueel totaaloverzicht van alle kosten bij Tarieven.

Subcategorieën

IJsclub Tilburg heeft regelmatig ‘wakken’, oftewel gaten in ons ijssportgebeuren. Die willen we natuurlijk graag dichten. Dat lukt wanneer ook jij als vrijwilliger een bijdrage wilt leveren. Dat kan in bestuur en commissies, in projecten en voor allerlei hand- en spandiensten. Kijk eens bij onze vacatures. Er zit vast iets bij dat past bij jouw belangstelling en mogelijkheden.