Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ijct_website/public_html/templates/untitled/library/Designer/Content/SingleArticle.php on line 198

Verenigingspas

Toegang tot de Ireen Wüst IJsbaan gaat door middel van een verenigingspas

• Gemeente Tilburg stelt de verenigingspas verplicht voor leden van IJsclub Tilburg voor de exclusieve toegang tot de Ireen Wüst ijsbaan tijdens verenigingsuren.
  • De verenigingspas geeft gedurende het gehele schaatsseizoen ook onbeperkt toegang tot alle overige recreatieve uren op de ijsbaan.
  • Als je je pas kwijt bent, kun je voor € 10,00 een nieuwe pas kopen aan de balie van T-Kwadraat.

Toegangscontrole

Zorg dat je de verenigingspas bij je hebt als je de ijsbaan op wilt. Je moet deze tonen bij de ingang (aanbieden bij de elektronische poortjes). Heb je de pas niet bij je, dan heb je geen toegang. Dit is zo afgesproken tussen IJsclub Tilburg en het Sportbedrijf van de gemeente Tilburg die de verenigingspas uitgeeft.

WAARSCHUWING VOOR ALLE CLUBLEDEN!

De pas is strikt persoonlijk! Het is absoluut verboden je verenigingspas aan anderen mee te geven, om gratis te kunnen schaatsen. Dit heeft zich meermaals voorgedaan, daarom wordt er nu veel strenger gecontroleerd! Als bij controle toch blijkt dat dit het geval is dan hebben IJsclub Tilburg en het Sportbedrijf van de gemeente Tilburg het recht je pas in te nemen. Laten we ons allen aan de spelregels houden, dan raakt er niemand zijn verenigingspas kwijt.

Verlengen

De verenigingspas kun je ook weer gebruiken in het nieuwe seizoen. Deze wordt geüpgraded voor elk nieuw seizoen. Geef daarom je pasnummer door op het aanmeldingsformulier.