Op deze pagina houden we actuele informatie bij rondom het covid-19 virus en de maatregelen die voor ons rondom het schaatsen van toepassing zijn. Laatste update n.a.v. de persconferentie van 13-02-2021.

Inmiddels is het mogelijk om groepstrainingen aan te bieden tot 27 jaar. De zomertrainingen zullen daarmee medio maart voor inschrijving geopend worden en gegeven kunnen worden zover mogelijk.

Het ijsseizoen is in ieder geval voorbij, 2 oktober gaat de Ireen Wüst ijsbaan weer open.
In het ijssportcentrum blijft het ijs nog wel in takt. Vanuit de gemeente zullen we een voorstel krijgen als er evt versoepelingen van toepassing zijn, om onze kleinste jeugd weer wat te kunnen bieden op het ijs, maar zekerheden hebben we hier dus ook niet. Zodra hiervan nieuws is zal dit direct gemeld worden.

Seizoen 2020-2021 hadden wij toch wat anders voorgesteld toen we er aan begonnen. Wel hebben we voor de wedstrijdjeugd in ieder geval een alternatieve droogtraining bij Atilla weten te organiseren 1 keer in de week, die zowel door de jeugd (als ouders) gewaardeerd wordt.

Ook is het overheidsbeleid gelukkig nog steeds dat voor kinderen onder 18 jaar buitenactiviteiten in groepsverband mogelijk zijn.
De technische commissie zal op korte termijn dan ook kijken wat hier de mogelijkheden zijn, om toch onze jeugd aan het bewegen te houden.
Helaas is voor boven 18 in groepsverband niets mogelijk. 

Ijsbaan Breda en Eindhoven zijn nog steeds gewoon open, omdat de banen gedeeltelijk onoverdekt zijn. Hier kan iedereen (ook 18+) zelf een kaartje reserveren op de betreffende banen.