Een werkgroep “kleding IJsclub Tilburg” is bezig met het opzetten van een nieuwe kledinglijn. De resultaten zullen binnen enkele maanden bekend zijn.

Met onze clubkleding willen we prominent herkenbaar zijn op de schaatsbaan in Tilburg en overal elders. Het maakt ons tot een grote en mooie sportfamilie. Daar mogen we mee voor de dag komen! Doe mee en schaf ook jouw clubkleding aan! De clubkleding is van hoge kwaliteit en dankzij sponsoring tegen een aantrekkelijke prijs aan te schaffen.

Clubkleding assortiment en prijzen

Het assortiment is beschikbaar voor al onze leden, zowel recreanten als wedstrijdrijders.

• Wedstrijdpak met Cap: Een licht, strak lycra pak met capje voor de wedstrijdrijders (alleen verkrijgbaar via verhuur)
  • Thermopak voor trainingen van lekker warm Super Thermoroubaix. Unisex, maten XS, S, M, L en XL(grotere maten op bestelling).
  • Trainingsjasje van Thermoroubaix met een windstopper voorkant. Unisex, maten XS, S, M, L en XL(grotere maten op bestelling).
  • Ritsbroek van Thermoroubaix. Unisex, maten XS, S, M, L en XL(grotere maten op bestelling).
  • IJsclub Tilburg-muts
  • Wielertenue, het wielertenue is uit het assortiment. Er was te weinig animo voor, waardoor de aanschafprijs niet aantrekkelijk was.
  • Skeelerpakhet skeelerpak is uit het assortiment. Er was te weinig animo voor, waardoor de aanschafprijs niet aantrekkelijk was.
  • IJsclub Tilburg helm, een blauwe helm van het merk EVO met op de rechterkant het logo van IJsclub Tilburg. Deze helm is uitsluitend te koop bij de winkel van Ruud Aerts Sport en kost: € 72,50.

Aanschaf en verhuur

Verhuur van kleding

Kleding vervanging

Aanschaf kleding

Vanaf 22-12-2015 is de clubkleding niet alleen via de kledingcommissie te verkrijgen maar ook via de winkel van Ruud Aerts. Dit laatste betreft alleen de verkoop van nieuwe kleding.

Clubkleuren

Nieuwe kledinglijn

Trainers en coaches

Assortiment

IJsclub Tilburg Helm van het merk EVO in de kleur blauw.

Deze helm is alleen verkrijgbaar in de winkel van Ruud Aerts Sport