De huidige clubkleding is nieuw ontwikkeld in 2022.

Na een veelvuldig beantwoorde enquête onder onze leden in 2021 ontstond veel enthousiasme voor de nieuw ontworpen en ontwikkelde clubkleding. Binnen IJsclub Tilburg zijn enkele leden daar vanuit hun ervaring deskundig en zeer toegewijd mee bezig geweest.

Het nieuwe design geldt voor alle groeperingen: jeugd, recreanten, wedstrijdrijders en trainers.

Door sponsoring kunnen we er voor zorgen, dat het jack ver onder de kostprijs (namelijk voor € 27,50) kan worden aangeboden. Dit geldt bij gelijktijdige bestelling van een salopette en/of schaatspak.

De kleding is van het merk Bioracer.

Thans wordt de (in de eerste ronde) bestelde clubkleding geproduceerd en deze wordt ca. half oktober a.s. uitgeleverd via de schaatswinkel van Ruud Aerts.

De volgende bestelmogelijkheid wordt binnenkort opengesteld.