Opleidingen KNSB in Tilburg en omgeving

KNSBBen jij het lid van IJsclub Tilburg dat ons wil helpen de vereniging ook in de toekomst bestaansrecht te geven? Heb je ambities als trainer of coach? Geef je dan nu op voor een cursus bij de KNSB!

Wat is er mooier dan om onze jeugd, maar ook de volwassen recreanten en wedstrijdrijders, goed te leren schaatsen?! Ook het begeleiden van onze wedstrijdrijders bij hun wedstrijden is een zinvolle invulling van je vrije tijd. Je kunt dit doen als jurylid, speaker, starter enz.

SL2 (wedstrijdrijder)

Ligt jouw ambitie bij het trainen/coachen van de wedstrijdrijder start dan nu met de cursus SL2 die de basis is voor de verdere opleiding binnen de KNSB. Sommige leden kunnen dispensatie krijgen en direct starten met de cursus Schaatstrainer/Coach niveau 3.

Cursussen/opleidingen

De KNSB organiseert dit schaatsseizoen weer een aantal cursussen voor trainer en jurylid langebaan en marathon in Tilburg en omgeving. Deze cursussen gaan alleen door bij voldoende deelname. Het minimaal aantal deelnemers is 15 en maximaal 20 personen.

De cursussen die in Tilburg gepland zijn:

1.      Scheidsrechter/Aankomstrechter regionaal/gewestelijk Marathon

2.      Schaatstrainer/coach niveau 3

3.      Schaatsleider niveau 2

In Eindhoven staat de cursus “Basis Jury Langebaan”gepland.

Heb je belangstelling voor een van deze cursussen dan kun je je aanmelden op de website van de KNSB.

Vergoeding kosten

IJsclub Tilburg vergoed, onder bepaalde voorwaarden, de kosten voor deze cursussen. Op deze site staan alle cursussen die dit seizoen gepland zijn. Heb je belangstelling voor een andere cursus, kijk dan op de website van de KNSB waar je alle informatie kunt vinden.

Barend Princen, opleidingscoördinator