,

Sfeerverslag KBT 9 maart categorie AB

Heerlijk, we mochten als AB pupillen later aankomen op het KBT dat om 10:00 uur begon met de EF pupillen. Het is de laatste dag van dit toernooi en iedere categorie rijdt vandaag zijn afstanden.

Op het eind van de ochtend was onze categorie AB aan de beurt. Het was spannend want hierna was de prijsuitreiking. Bij de B pupillen stonden Sterre v.d Ven, Silke Smulders en Laura Vromans dicht bij elkaar in de top. Wie zou er 3, 4 en 5 worden? Sterre en Laura moesten het op beiden afstanden tegen elkaar opnemen. En Sterre ging hard. Geweldig! Ze won beiden afstanden.
Silke werd helaas gehinderd omdat haar tegenstandster viel en verloor zo wat tijd. Ilse had de pech dat ze 1 x geen tegenstander had maar reed wel een prima tijd.

Ook de jongens konden nog in de prijzen vallen. Kober Werner, Maarten Marijnen en Bas van Gennip kwamen nu aan de start en deden allen flink hun best.

In de A categorie meisjes reden Maud van Beek en Lonneke Hulsen mee.

Er werd super goed gereden en pas bij de prijsuitreiking was duidelijk hoe de prijzen verdeeld werden. Iedereen uit Tilburg kreeg van degene die de prijsuitreiking deed de vraag of we stadsomroeper wilde worden, zo hard werd er voor onze kids gejuicht. En terecht!

Eindresultaat
Bij de meisje B eindigde Sterre v.d. Ven als 2de, Laura Vromans 4de, Silke Smulders als 5de en Ilse als 10de.
Ook de jongens vielen in de prijzen. Daar was het podium geel/blauw gekleurd: de 2de plaats was voor Bas, de 3de plaats voor Maarten en de 4de plaats voor Kober. Jesse Kapteijns eindigde als 20ste.

In de A categorie voor meisjes werd Lonneke 4de en Maud 8ste.

Alle kinderen kregen een beker of een medaille zodat ze allemaal een mooi aandenken hadden van dit leuke toernooi.

Maar ook in de marathon hadden onze kids het prima gedaan. Zowel Kober Werner als Sterre van de Ven werden 2de.

Het was weer een super gezellige en mooie dag en hopelijk zien we elkaar volgend jaar allemaal weer terug.