IJsclub Tilburg maakt onderscheid tussen actieve, schaatsende leden en niet-schaatsende leden. Niet-schaatsende leden worden betrokken bij alle overige activiteiten en blijven geïnformeerd via ons clubblad De Hardrijder. Ook kunnen zij inschrijven voor zomertrainingen.

1. Alle leden van IJsclub Tilburg betalen contributie voor hun lidmaatschap.
  2. Voor toegang tot de Ireen Wüst IJsbaan koop je een toegangs-abonnement. Dit abonnement wordt geregistreerd op je schaatspas-IJCT.
  3. Daarnaast betaal je trainings- of lesgeld voor je deelname aan schaatsles, schaatstraining of andere activiteiten.
  4. Wedstrijdschaatsers betalen ook nog voor hun licentie of gewestelijk abonnement
  5. Leden met een toegangsabonnement verenigingsuren kunnen bij Gemeente Tilburg een abonnement voor de recreatieve publieksuren aanschaffen. Af te rekenen bij de kassa van T-kwadraat en 1 jaar geldig vanaf aankoopdatum.
    Dit abonnement wordt op dezelfde schaatspas-IJCT geregistreerd.
  6. Het verenigingsjaar loopt van 1 september tot en met 31 augustus. Een jaargedeelte geldt als een heel verenigingsjaar.

* Kijk voor de mogelijkheden voor aangepaste tarieven voor recreatieve publieksuren via de tjippas en 65+ pas op https://www.sportintilburg.nl/tjippas.
* Kijk voor de mogelijkheden van de meedoenregeling op https://www.tilburg.nl/inwoners/laag-inkomen/meedoenregeling/

Door het invullen van het aanmeldformulier bereken je vanzelf je kosten. Kijk voor een actueel totaaloverzicht van alle kosten bij Tarieven.

Aanmelden en betaling

Aanmelden voor lidmaatschap en activiteiten van IJsclub Tilburg doe je door het invullen van het aanmeldformulier.

Voor de betaling maakt IJsclub Tilburg gebruik van automatische incasso. Bij de verzending van het aanmeldformulier verklaar je akkoord te gaan met de voorwaarden en automatische incasso van de contributie. Dit zal plaatsvinden nadat de inschrijving is verwerkt door de administratie.

Het is mogelijk de verschuldigde bedragen (lidmaatschap, trainings- en lesgelden) in vier termijnen (in oktober, november, december en januari) via automatische incasso te betalen. Natuurlijk is in één keer betalen aan het begin van het seizoen via automatische incasso eveneens mogelijk. Aan jou de keuze.

De aanmelding voor lidmaatschap, de inschrijving voor trainingen en lessen en de afname van de schaatspas-IJCT geldt voor het gehele seizoen; beëindiging gedurende het seizoen leidt niet tot korting op of creditering van verschuldigde bedragen. Neem bij langdurige ziekte of blessure contact op met de penningmeester.

Direct lid worden

Opzegging

Het lidmaatschap wordt elk jaar stilzwijgend verlengd. Opzegging van het lidmaatschap moet schriftelijk vóór 1 augustus bij de ledenadministratie van IJsclub Tilburg. Zeg je na die datum op, dan ben je voor het gehele volgende verenigingsjaar nog contributie verschuldigd.

Wijzigingen doorgeven

Geef je gewijzigde contactgegevens door aan de ledenadministratie.

SCHAATSPAS-IJCT

Toegang tot de Ireen Wüst IJsbaan gaat door middel van een schaatspas-IJCT.

• Als je je pas kwijt bent, kun je voor € 10,00 een nieuwe pas kopen aan de balie van T-Kwadraat.

Toegangscontrole

Zorg dat je de schaatspas bij je hebt als je de ijsbaan op wilt. Je moet deze tonen bij de ingang (aanbieden bij de elektronische poortjes). Heb je de pas niet bij je, dan heb je geen toegang. Dit is zo afgesproken tussen IJsclub Tilburg en het Sportbedrijf van de gemeente Tilburg die de schaatspas uitgeeft.

WAARSCHUWING VOOR ALLE CLUBLEDEN!

De pas is strikt persoonlijk! Het is absoluut verboden je schaatspas aan anderen mee te geven, om gratis te kunnen schaatsen. Dit heeft zich meermaals voorgedaan, daarom wordt er nu veel strenger gecontroleerd! Als bij controle toch blijkt, dat dit het geval is dan hebben IJsclub Tilburg en het Sportbedrijf van de gemeente Tilburg het recht je pas in te nemen. Laten we ons allen aan de spelregels houden, dan raakt er niemand zijn schaatspas kwijt.

Verlengen

De schaatspas-IJCT kun je ook weer gebruiken in het nieuwe seizoen. Deze wordt geüpgraded voor elk nieuw seizoen. Geef daarom je pasnummer door op het aanmeldingsformulier.