Ook dit seizoen hebben we weer veel leuke jeugd activiteiten beschikbaar. De jeugdcommissie zal hier nog over communiceren per evenement. Hieronder tref je een overzicht aan dat steeds wordt bijgewerkt.

Voor de meeste evenementen heb je een KNSB licentie nodig. Als je lid wordt krijg je automatisch van de KNSB een email hoe je deze licentie koopt. Deze koop je altijd voor een jaar en heb je voor alle wedstrijden nodig. Per type wedstrijd kun je deze dan aanvinken. Een instructie hoe je de licentie regelt en verlengt kun je hier downloaden.

MZaterdag 30 oktober 2021 18:30: Jeugdmarathon Tilburg, hier kun je inschrijvenMet de marathon rijdt je in je eigen leeftijdsgroep een aantal rondjes op de grote 400m baan. Natuurlijk helpen we je hoe dat precies werkt allemaal.
Zorg dat je om 18:00u altijd aanwezig bent. Pupillen F: 3 ronden, D en E: 4 ronden, C en B: 6 ronden, A: 7 ronden. (categorie is afhankelijk van leeftijd, dat vind je hier)
KBTZaterdag 6 november 2021 8:45: Kleine Banen Toernooi EindhovenHet kleine banen toernooi is een reeks wedstrijden in Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch en Lommel op de 30*60 baan. Meer info hierover vindt je hier. Categorie pupillen die hier rijdt: AB en CD
LBZaterdag 6 november 2021 18:00u: Promotiewedstrijd Tilburg, hier kun je inschrijvenMet onze promotiewedstrijden laten we kinderen op de echte grote 400m baan 2 officiële afstanden met tijdmeting rijden, 100m en 300m.
M Zaterdag 4 december 2021 17:30: Jeugdmarathon Tilburg, hier kun je inschrijven Met de marathon rijd je in je eigen leeftijdsgroep een aantal rondjes op de grote 400m baan. Natuurlijk helpen we je hoe dat precies werkt allemaal.
Zorg dat je om 17:00u altijd aanwezig bent.
KBTZaterdag 11 december 2021 (xx.xx): Kleine Banen Toernooi Lommel Het kleine banen toernooi is een reeks wedstrijden in Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch en Lommel op de 30*60 baan. Meer info hierover vindt je hier. Categorie pupillen die hier rijdt: CD en EF
KBTZaterdag 15 januari 2022 (09.00): GK Kleine Banen Toernooi Den Bosch Het kleine banen toernooi is een reeks wedstrijden in Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch en Lommel op de 30*60 baan. Meer info hierover vindt je hier. Categorie pupillen die hier rijdt: AB, CD en EF. Dit is het gewestelijk kampioenschap.
MZaterdag 15 januari 2022 18:30: Jeugdmarathon Tilburg,Met de marathon rijd je in je eigen leeftijdsgroep een aantal rondjes op de grote 400m baan. Natuurlijk helpen we je hoe dat precies werkt allemaal.

Een totaal overzicht van alle wedstrijden in ons gewest vindt je hier.

Ook vind kun je hier ons jeugdinformatie boekje downloaden.