Ook dit seizoen hebben we weer veel leuke jeugd activiteiten beschikbaar. De jeugdcommissie zal hier nog over communiceren per evenement. Hieronder tref je een overzicht aan dat steeds wordt bijgewerkt.

LET OP: ingelaste wedstrijd voor alle kinderen die ook met het KBT meerijden.
Morgen zondag 23-01-2022 is er een wedstrijd, waar wegens ijstijd ook speciaal voor alle KBT rijders een 100-300m is ingelast. Voor de KBT kinderen is deze wedstrijd GRATIS toegankelijk.
Schrijf in via deze link. In de e-mail die je recent gehad hebt over de verschoven promotiewedstrijd naar 12 feb. staat je licentienr die hiervoor nodig is.
Kim en Jos zullen namens de jeugdcommissie aanwezig zijn om jullie te begeleiden. Zorg dat je om 17:30u op de Ireen Wüstbaan bent. Er is plaats voor 20 kinderen.

Voor de meeste evenementen heb je een KNSB licentie nodig. Als je lid wordt krijg je automatisch van de KNSB een email hoe je deze licentie koopt. Deze koop je altijd voor een jaar en heb je voor alle wedstrijden nodig. Per type wedstrijd kun je deze dan aanvinken. Een instructie hoe je de licentie regelt en verlengt kun je hier downloaden.
Ook hebben we een evenementen kalender waar alle evenementen op de Ireen Wüst ijsbaan op staan.

MZaterdag 30 oktober 2021 18:30: Jeugdmarathon Tilburg, hier kun je inschrijvenMet de marathon rijdt je in je eigen leeftijdsgroep een aantal rondjes op de grote 400m baan. Natuurlijk helpen we je hoe dat precies werkt allemaal.
Zorg dat je om 18:00u altijd aanwezig bent. Pupillen F: 3 ronden, D en E: 4 ronden, C en B: 6 ronden, A: 7 ronden. (categorie is afhankelijk van leeftijd, dat vind je hier)
KBTZaterdag 6 november 2021 8:45: Kleine Banen Toernooi EindhovenHet kleine banen toernooi is een reeks wedstrijden in Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch en Lommel op de 30*60 baan. Meer info hierover vindt je hier. Categorie pupillen die hier rijdt: AB en CD
LBZaterdag 6 november 2021 18:00u: Promotiewedstrijd Tilburg, hier kun je inschrijvenMet onze promotiewedstrijden laten we kinderen op de echte grote 400m baan 2 officiële afstanden met tijdmeting rijden, 100m en 300m.
M Zaterdag 4 december 2021 17:30: Jeugdmarathon Tilburg,
GAAT NIET DOOR
Zorg dat je om 17:00u altijd aanwezig bent.
KBTZaterdag 11 december 2021 (09:00u): Kleine Banen Toernooi Lommel
hier kun je inschrijven
Het kleine banen toernooi is een reeks wedstrijden in Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch en Lommel op de 30*60 baan. Meer info hierover vindt je hier. Categorie pupillen die hier rijdt: CD en EF
MZaterdag 11 december 2021 (13:30u): GK (gewestelijk kampioenschap) marathon Breda
hier kun je inschrijven
KBTZaterdag 15 januari 2022 (09.00): GK Kleine Banen Toernooi Den Bosch Het kleine banen toernooi is een reeks wedstrijden in Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch en Lommel op de 30*60 baan. Meer info hierover vindt je hier. Categorie pupillen die hier rijdt: AB, CD en EF. Dit is het gewestelijk kampioenschap.
MZaterdag 15 januari 2022 18:30: Jeugdmarathon Tilburg,Met de marathon rijd je in je eigen leeftijdsgroep een aantal rondjes op de grote 400m baan. Natuurlijk helpen we je hoe dat precies werkt allemaal.
KBTZaterdag 5 februari 2022 9.00u: Kleine Banen Toernooi Tilburg, ijssportcentrum Het kleine banen toernooi is een reeks wedstrijden in Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch en Lommel op de 30*60 baan. Meer info hierover vindt je hier. Categorie pupillen die hier rijdt: AB en EF
LBZaterdag 12 februari 2022 18:00u: Promotiewedstrijd Tilburg, hier kun je inschrijvenMet onze promotiewedstrijden laten we kinderen op de echte grote 400m baan 2 officiële afstanden met tijdmeting rijden, 100m en 300m.

Een totaal overzicht van alle wedstrijden in ons gewest vindt je hier.

Ook vind kun je hier ons jeugdinformatie boekje downloaden.

Wat heb je nodig als je wedstrijden wilt rijden?

Om wedstrijden te kunnen rijden heb je bepaalde zaken nodig, deels bij de club te bestellen en deels bij de KNSB.

Als je dat geregeld hebt, waar kun je dan allemaal aan meedoen. In onderstaande diagram hebben we dat verduidelijkt.