accommodatie trainingskamp KBT
,

Trainingskamp deelnemers kleine banen toernooi KBT

Het trainingskamp KBT is voor de deelnemers van het Kleine Banen Toernooi. Tijdens dit kamp leren de kinderen elkaar beter kennen en gaan we veel plezier maken.
Datum: nog niet bekend (ook dagkamp zonder overnachting mogelijk)
Locatie: nog niet bekend
Activiteiten: schaatstraining, droogtraining en ontspannende activiteiten

Contact: [email protected]

accommodatie trainingskamp KBT
Algemene informatie trainingskamp

Voor deelname aan het trainingskamp vragen we een eigen bijdrage. De eigen bijdrage voor het trainingskamp KBT kamp is ongeveer 50 euro.

Het trainingskamp is superleuk om met elkaar te schaatsen, maar ook samen gezellige activiteiten te doen; we hopen dan ook dat je je snel aanmeldt.

Aanmelden kan via de website. Zodra het bedrag voor het trainingskamp bekend is, wordt het via automatische incasso afgeschreven.

Voor meer informatie kun je contact opnemen. Als er nog vragen zijn horen wij het graag.

Sponsoren gezocht

Om het kamp betaalbaar te maken voor de kinderen zoeken we sponsoren die willen helpen dit kamp tot een succes te maken. Sponsoring kan via een bedrag of via goederen/diensten. Hierbij denken we aan levensmiddelen, busjes voor vervoer etc. Als sponsor krijgt u een vermelding op de website, een advertentie in het clubblad en vermelding op Facebook.

Het belangrijkste is natuurlijk de dank van alle jeugdleden die op deze manier kunnen genieten van het kamp. Elke gift is welkom, want zoals gezegd “Alle kleine beetjes helpen!”

Gezocht: ouders die goed kunnen koken

Wanneer je goed kunt koken en zin hebt om als ouder mee te gaan, dan vragen we je om ons te mailen. In de accommodatie is een goede, nieuwe keuken aanwezig inclusief alle benodigdheden en een vaatwasser! Wanneer je niet alle dagen op het kamp aanwezig kunt/wilt zijn maar bijvoorbeeld wel één of twee dagen wilt komen helpen, horen we het ook graag. Zonder goede maaltijden is het onmogelijk om optimaal te trainen!

fietstraining kamp

Kampvuur