De huidige clubkleding is nieuw ontwikkeld in 2022.

Na een veelvuldig beantwoorde enquête onder onze leden in 2021 ontstond veel enthousiasme voor de nieuw ontworpen en ontwikkelde clubkleding. Binnen IJsclub Tilburg zijn enkele leden daar vanuit hun ervaring deskundig en zeer toegewijd mee bezig geweest.

Het nieuwe design geldt voor alle groepen: jeugd, recreanten, wedstrijdrijders en trainers.

De kleding is van het merk Bioracer.

De prijzen van het marathonpak, salopette, wedstrijdpak en jack etc. staan vermeld op de website van Bioracer.

Voordat je kleding gaat bestellen, is het aan te raden je kledingmaat vast te stellen door te passen. Het is namelijk niet mogelijk de bestelde kleding te ruilen of terug te sturen.

Ook is inmiddels fietskleding aan de lijn toegevoegd.

De pasdagen staan gepland voor 20 april 2023 t/m 29 april 2023 tijdens de reguliere openingstijden van de fietswinkel Tweewieler Udenhout aan de Kreitenmolenstraat 43 te Udenhout.  (Let wel: op maandag 24 april en donderdag 27 april (Koningsdag) gesloten) . Dit is voor zowel fiets- als schaatskleding.

Met deze link van Bioracer kun  je een account aanmaken. Heb je al eerder besteld dan is je account nog gewoon actief. In de portal kun je de kleding zien en bestellen en met i-deal afrekenen.

Bestellen

Met deze link van Bioracer kun  je een account kunt aanmaken om de kleding te bestellen en met i-deal af te rekenen. 

Als er verder nog vragen zijn hierover kan men terecht bij een aantal leden van de kledingcommissie: Jan Aerts, Peer van Boextel, Frans van de Ven, Cees van Beurden

Mvg 

De Kledingcommissie