Jeugd Marathon succes

Op zaterdag 4 maart werd de afsluitende wedstrijd gehouden van de marathon competitie voor de jeugd. In de categoriën pupillen B-F werd gereden voor de prijzen, net als de pupillen A en junioren C.

Na de start met slechts 5 dames pupillen B-F was de laatste jeugd marathon van dit seizoen begonnen. Gewonnen door Lianne van Gameren, werd het eindklassement opgemaakt, waarbij Danique Happel beslag legde op de 2e plek.

Bij de heren pupillen B-F verschenen 15 deelnemers aan de start.

Na een mooi spel tussen Teun van der Linden, Thomas van Berkel en Geoprey Coenraad, werd de race beslist in het voordeel van Teun van der Linden, die ook de overall 1e plek pakte. Geophrey pakte het brons.

Vervolgens de dames pupillen A, waar de strijd losbarstte tussen Quinty Breij en Sterre Pikaar. Quinty won nipt waardoor ze overall ook op plek 1 belandde, en Sterre de zilveren medaille mocht ophalen.

Bij de heren pupillen A was Sem Boon de enige; waardoor hij bij gebrek aan tegenstanders ook overall de eerste plek pakte.

De junioren C was een gecombineerde dames/heren wedstrijd. Laura Boeren legde beslag op de eerste plek hier, waar Thomas Jansen Mathijs Visser net voorbleef, en dus resp. Goud en Zilver pakten. Pepijn Du Crocq pakte nog even de bronzen medaille mee.

We kunnen terug kijken op een mooi verdeeld marathon seizoen.