,

Trainers gezocht

Het schaatsseizoen zit er bijna op, maar we kijken al flink vooruit. Het zomerseizoen en het nieuwe schaatsseizoen moeten natuurlijk goed worden voorbereid voor alle (nieuwe) leden. We merken na het natuurijs vorig jaar én de corona-beperkingen op andere sporten een flinke groei in ons jeugdledenaantal. Dat is natuurlijk hartstikke tof, we willen als IJsclub natuurlijk nog meer ‘Ireen Wústjes’ groot te brengen!

Om al die leden goed te helpen in hun ontwikkeling, hebben we meer vrijwilligers, assistenten en trainers nodig. 
Vele handen maken licht werk daarom doen wij nu ook een dringend beroep op de ouders en jeugdleden vanaf 12 jaar. Het maakt niet uit of je veel of wat minder schaatservaring hebt, we hebben passende taken en/of lessen! 

Zie je kans om wat of zelfs maar iets bij te dragen, meld je dan aan via: [email protected]

Zou je deze zomer ook training willen geven bij Skeeleren, droogtraining of fietstrainingen? Vul dan dit formulier vóór 22 maart in.
Op de laatste gezamenlijke schaatsochtend op zaterdag 26 maart geven we ook meer informatie op het middenterrein over training in het algemeen, zowel voor zomer als winter.

Schaatstrainer ambities?
Lijkt het jou leuk om skeeler en/of schaatstraining te geven voor ijsclub Tilburg? Meld je dan aan voor de trainersopleiding. Wij willen dit voorjaar het opleidingstraject van de KNSB tot schaatsleider niveau 2 in Tilburg, laten verzorgen. We zijn voornemens om deze SL2 opleiding naar Tilburg te halen (onder voorbehoud van voldoende deelnemers). We hopen deze dan eind april begin mei dit jaar te starten. 
Voor deze training is geen vooropleiding of een bepaald niveau vereist.
Ook daarvoor kun je het formulier invullen.
Bovendien: het kost jou helemaal niets, behalve je inzet!
Meer informatie over deze opleiding vind je via deze link.

Alvast bedankt voor je reactie.