,

Afsluiting met Ireen Wüst

Wat een prachtige afsluiting hebben we deze ochtend toch gehad. Eerst een 45min laatste training, lekker vol op de baan, en natuurlijk ook de jeugdgroep erbij. Daarna een hilarische mega teamsprint. Wat een heerlijk chaos die dan toch georganiseerd blijkt voor 100 deelnemers.

In de tussentijd komt niets vermoedend Ireen Wüst binnen gelopen, maar als er lucht van komt, blijkt het zo rond dat ze er is. Iedereen in stelling voor een selfie of wat anders. Een snel bakkie voor Ireen en dan naar de eerste stempelpost. En Ireen stempelt niet alleen de elfsteden kaarten van de kids, maar ook de voorhoofden en alles wat ze tegenkomt. Bij de groepsfoto’s ontaard het in een waar handtekening festijn op alles waar maar op te schrijven is. Zelfs Harry Vos heeft nu een gesigneerd IJCT shirt. En ook de ijsmeester kan tevreden zijn, want de “icebear” is ook getekend; dit kan niet anders dan volgend seizoen record ijs opleveren.

Vervolgens het middenterrein op voor de benoeming en huldiging tot erelid. En spontaan erna neemt ze alle tijd voor de verzamelde kids voor vele vragen.

Na een laatste bakje koffie in het café met nog wat mensen is de ochtend meer dan geslaagd!
Bedankt voor ieders inzet en vooral ook voor ouders en kids, die we natuurlijk in het zomerseizoen terug zien (inschrijven kan nog steeds).

Inmiddels zijn de eerste stukken in de pers al te vinden en staan de eerste foto’s op de website.