Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ijct_website/public_html/templates/untitled/library/Designer/Content/SingleArticle.php on line 198

Recreatief en schaatsles

Het overgrote deel van onze leden schaatst op recreatief niveau. Tijdens de verenigingsuren op de ijsbaan zijn er diverse mogelijkheden voor beginnende schaatsers en gevorderden. Om rustig en ongestoord je rondjes te rijden, voor gezelligheid en onderling contact of voor je schaatsles of training. En buiten het ijs is het gezellig napraten in het schaatscafé.

In het winterseizoen heeft IJsclub Tilburg op maandagavond en zaterdagochtend eigen cluburen op zowel de 30 x 60 meterbaan als de 400 meterbaan. Op zaterdag 13 oktober 2018 en maandag 15 oktober 2018 zijn de eerste lessen en trainingen.

Meer informatie over schaatsles

Aanmelden voor schaatsles/training